Qui sóc?

El meu nom és David Delgado Mengual, sóc cantant, guitarrista i mestre de música a l'escola Mestres Munguet Cortés de Vilanova del Vallès, però sobre tot sóc cantapositor. 

La música per mi, no és només un llenguatge que cal saber llegir i escriure. La música és un tot en la meva vida, una manera de veure el món i una manera d'educar des de l'emoció, això del que tant parlem i que tant poc practiquem. Fer viure la música fa crèixer a les persones, i fer-la sentir, estic segur que engrandeix la qualitat humana tan menyspreada com necessària en la nostra malmesa societat.

Pel que fa a mi, he format part de diferents projectes musicals com els BEACH NOIS (primer intent de grup del que en guardo un entranyable record i algunes cançons). Els SNACKS (el meu primer grup de veritat, concerts, maquetes, etc...) En l'actualitat segueixo amb el meu grup de sempre els NO BADIS!!!  i amb el meu alter-ego en solitari;  BITTER, els dos projectes que més alegríes m'han donat.

Com he dit anteriorment, sóc mestre de música d'infantil i primària i després d'una colla d'anys ensenyant i composant cançons per a infants veient que algunes corren per les xarxes sense haver-les mostrat, m'he decidit a unificar-les classificant-les per temes i així tenir-les disponibles per a qui les vulgui utilitzar.

 

Espero que us agradin i us engresquin!!!